Hjem> Produkter> Centrifugerør> Centrifuge reagensglas> Yong Yue Medical Lab Centrifuge Testrør
Yong Yue Medical Lab Centrifuge Testrør
Yong Yue Medical Lab Centrifuge Testrør
Yong Yue Medical Lab Centrifuge Testrør
Yong Yue Medical Lab Centrifuge Testrør
Yong Yue Medical Lab Centrifuge Testrør

Yong Yue Medical Lab Centrifuge Testrør

Get Latest Price
Betalings type:T/T,Paypal,L/C
Incoterm:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Min. Bestille:100 Bag/Bags
Transport:Ocean,Land,Air
Havn:Shanghai Port,nanjing port,ningbo port
Produktattributter

model nr.YCT-15-T

BrandYongyue eller tilpasset

Garantiperiode3 år

Understøtter TilpasningOEM, ODM

OprindelsesstedKina

ClassificationOther

CertificationCsa, Pcoc

ClassificationCentrifuge Tubes

Brand NameYong Yue

MaterialPP,PC,PE,PA,PS,PF,CAB

ApplicationLaboratory,chemical,home

CapScew Cap

BottomSelf-standing

CertificateCE ISO9001 ISO13485

SterileGamma Sterile

DeliveryExpress/Sea/Air

ColorTransparent

Emballage og levering
Salgsenheder : Bag/Bags
Pakketype : 500stk/taske, 10 poser/karton
Eksempel på billede :
Hent :
10 ml centrifugerør
15 ml centrifugerør
Produkt beskrivelse

Centrifuge reagensglas er en rørformet prøvebeholder, der kan være udstyret med et forseglet låg eller kirtel. Den bruger centrifugeteknologi til at generere stærk centrifugalkraft, når genstanden drejes i høj hastighed, så de suspenderede partikler i den roterende krop sætter sig eller flyder op, så visse partikler koncentreres eller adskilles fra andre partikler.


Yong Yue medicinske fremstiller centrifugerør ikke kun fra plast, men også fra glas. Vi producerer også laboratorieudstyr til brug med Tube Centrifuge. I henhold til kundernes forskellige behov kan vi vælge forskellige plastmaterialer til produktion, herunder PP, PC, PS og andre råvarer. I henhold til størrelsen er de opdelt i 0,5 ml, 1,5 ml, 2 ml, 5 ml, 10 ml, 15 ml, 50 ml og så videre, med 15 ml centrifuge rør og 5 ml centrifuge -rør er de mest almindeligt anvendte. Tilsætning er centrifuge rør opdelt i rundbund og spids-bundrør såvel som i skruespør og stopperrør. Centrifuge -rør med skruehætter har finere skalaer, mens de med stopperhætter kun har et samlet kapacitetsmærke.


Mikrocentrifuge -rør, der oftest bruges i laboratoriet, er lavet af plast og glas. Generelt anvendes plastrør mere almindeligt, fordi glascentrifugerør ikke kan bruges i højhastighed eller ultracentrifuger. Plastcentrifugerør er også lavet af PP (polypropylen), PC (polycarbonat), PE (polyethylen) og andre materialer. De forskellige materialer af plastcentrifugerør præsenteres nedenfor.



Fordelene ved plastcentrifugerør er, at de er gennemsigtige eller gennemskinnelige, har lav hårdhed og kan perforeres for at fjerne gradienter. Ulempen er, at det er let at deformere, har dårlig korrosionsbestandighed mod organiske opløsningsmidler og har en kort levetid.


Plastcentrifugerør kan udstyres med rørhætter for at forhindre prøvelækage, især når de bruges til radioaktive eller stærke ætsende prøver, er det meget vigtigt at forhindre prøvelækage; Rørhætter har også funktionen til at forhindre prøvelækage. Flygtige og understøtter centrifugerøret for at forhindre deformation af centrifugerøret. Når du vælger dette punkt, skal du også være opmærksom på, om rørdækslet er stramt, og om det kan lukkes tæt under testen for at undgå vandlækage, når det er omvendt.


Valg af materiale


1.PP (polypropylen): Gennemsigtig, har god kemisk og temperaturstabilitet, men bliver sprød ved lave temperaturer, så centrifuger ikke under 4 ° C.

2.PC (polycarbonat): god gennemsigtighed, høj hårdhed, høj temperatur sterilisering, men ikke resistent over for nogle organiske opløsningsmidler, såsom stærk syre og alkali og alkohol. Det bruges hovedsageligt til ultrahøjhastighedscentrifugering over 50.000 o / min.

3.PE (polyethylen): uigennemsigtig. Det reagerer ikke med acetone, eddikesyre, saltsyre osv. Den er relativt stabil og har en tendens til at blødgøre ved høje temperaturer.

4.PA (polyamid): Dette materiale er en polymer af PP og PE, gennemskinnelig, meget stabil kemisk, men ikke resistent over for høje temperaturer.

5.PS (polystyren): Gennemsigtig, hård, stabil for de fleste vandige opløsninger, men vil blive korroderet af forskellige organiske stoffer, hovedsageligt brugt til lavhastighedscentrifugering, generelt til engangsbrug.


6.pf (polyfluor): Gennemsigtig og kan bruges ved lav temperatur. Når det eksperimentelle miljø er -100 ° C -140 ° C, kan der anvendes centrifugerør lavet af dette materiale.

7.CAB (Cellulose Butylacetat): Gennemsigtig, kan bruges til at bestemme gradienten af ​​fortyndede syrer, baser, salte, alkoholer og saccharose.

Flere detaljer


Product name
Volume
Code
Packing
0.5ML Centrifuge tube Transparent
0.5ML
YCT-0.5-T
1500PCS/bag,10bags/carton,15000pcs/carton
1.5ML Centrifuge tube Transparent
1.5ML
YCT-1.5-T
500PCS/bag,10bags/carton,5000pcs/carton
2ML Centrifuge tube Transparent
2ML
YCT-2-T
500PCS/bag,12bags/carton,6000pcs/carton
5ML Centrifuge tube Transparent
5ML
YCT-5-T
300PCS/bag,10bags/carton,3000pcs/carton
10ML Centrifuge tube Transparent
10ML
YCT-10-T
100PCS/bag,30bags/carton,3000pcs/carton
15ML Centrifuge tube Transparent
15ML
YCT-15-T
25PCS/bag,20bags/carton,500pcs/carton
50ML Centrifuge tube Transparent
50ML
YCT-50-T
25PCS/bag,20bags/carton,500pcs/carton

Flere billeder


Yong Yue Medical Lab Centrifuge Test Tube


Yong Yue Medical Lab Centrifuge Test Tube


Yong Yue Medical Lab Centrifuge Test Tube

Hjem> Produkter> Centrifugerør> Centrifuge reagensglas> Yong Yue Medical Lab Centrifuge Testrør
Send forespørgsel
*
*

Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende