Дома> Производи> Плоча за длабоки бунари> 96 Длабока добро плоча> Kingfisher Flex 96 Длабоко добро плоча
Kingfisher Flex 96 Длабоко добро плоча
Kingfisher Flex 96 Длабоко добро плоча
Kingfisher Flex 96 Длабоко добро плоча
Kingfisher Flex 96 Длабоко добро плоча
Kingfisher Flex 96 Длабоко добро плоча

Kingfisher Flex 96 Длабоко добро плоча

Get Latest Price
Начин на плаќање:T/T,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:Shanghai Port
Атрибути на производо...

Модел бр.YDP-96-0.5-RC

БрендN / A.

CertificationCe

DisposableDisposable

Reactant StateSolid

MaterialMedical Grade Pp

BottomV Shape/Round Conical

Package5pcs/Bag 50pcs/Carton

SterileAvailable

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces
Тип на пакет : 10pcs / pack, 100pcs / carton
Плоча за добро 0,5 мл 96 квадратни, конусно дно
Опис на производот

200ul Елунг плочи за Kingfisher

Оптимизирајте го подготовката на примерокот користејќи го гнездото Magpure ™ 96 Добро длабоки добри плочи и TIP COBS системи - специјално дизајнирани за употреба во магнетни апликации. Изработени од полипропилен од медицински одделение, овие чешми на пластика и длабоки доброводни плочи се идеални за обработка на магнетни честички поради нивниот низок обврзувачки афинитет за биомолекулите.

Ниско поврзување на полипропиленска конструкција. Тестирано за компатибилност со инструментите на Kingfisher. За употреба со вирусна RNA екстракција, екстракција на ДНК, RNA / ДНК квантификација, имуноприптити и многу повеќе рекламни апликации.


Yongyue медицински е 200ull конусен дното 96 Добро плоча има одлични перформанси и е погодна за Kingfisher Flex. Може да се користи не само за складирање на примероци кај минус 86 ° C, туку и за денатурација на ДНК на 100 ° C. Иновативните карактеристики на полипропиленските длабоки добри плочи ги прават резултатите посигурни, поефикасни и постабилни. Белата, транспарентна рамка на yongyue медицински е 96 добро длабока добро плоча има ласерско-врежани алфанумерички марки за да се олесни идентификацијата на бунари. Ова високо контрастно обележување може да ја зголеми брзината на препознавање на примерокот за 30% и да ги намали грешките за пипење. Сите овие иновативни функции поставуваат нов стандард во лабораторијата.


Карактеристики:

Изработени од полипропилен од медицински одделение

Компатибилен со термо Фишер KingfishTM инструменти

Ниското обврзувачко уверува максимално закрепнување

Термо Фишер еквивилент: 97002540

Длабоките плочи се широко користени во општите лабораториски истражувања. Тие најчесто се користат лабораториски потрошен материјал. Тие исто така можат да се користат со целосно автоматизирана опрема или работни станици за истражување и развој на високо ниво. Општото истражување може да се изврши во согласност со стандардните оперативни процедури. Стандардниот процес на производителот на опремата е поставен на одредената локација.


Детали за производот

Name 200UL Elution Plates For Kingfisher
Material PP
Color Clear
Well Volume (mL) 0.5
Size 127.5 mm x 85.35 mm x 15.1mm
Bottom shape Round conical (V shape)
Packaging 5pcs/pack,50pcs/carton
Certificate ISO 13485
Product Keywords 0.5ml 96 square well plate with conical bottom

0 5ml 96 Square Well Plate V Bottom

0 5ml 96 Square Well Plate V Bottom0 5ml 96 Square Well Plate V Bottom

Преглед на компанијата


Медицинската технологија Јонгју (Куншан) копродукции, ООД е сеопфатно високо-технолошко претпријатие кое интегрира R&D, производство, продажба и услуги, фокусирајќи се на третата категорија на медицински уреди и биомедицински потрошувачки (IVD ин витро дијагностички системи). Компанијата се наоѓа во високо-технолошката зона на градот Куншан, провинцијата iangиангсу, опфаќа површина од скоро 20,000 квадратни метри и зграда од 12.000 квадратни метри.
Компанијата има целосно независен развој на производи, правење мувла, производство на делови и комплетни можности за склопување на производи; Има независен тим за истражување и развој и има независна лабораторија за микробиологија и физичка и хемиска лабораторија од 10.000 квадратни метри; Производствената работилница е изградена со 5000 квадратни метри и 100,000 работилница за прочистување на ниво е опремена со скоро 40 увезени електрични машини за обликување на инјектирање и повеќе целосно автоматизирани линии за склопување.
Компанијата го помина сертификатот за квалитет на системот ISO13485: 2016 година, а производите ја поминаа сертификацијата за ЕУ ​​ЦЕ.
Медицинската технологија Јонгју ја смета „грижата за здравјето на луѓето“ како првична намера и „подобрување на квалитетот на животот“ како своја мисија. Придржувајќи се до корпоративните основни вредности на „грижа за живот, ориентирани кон здравјето; враќајќи се на општеството, културното наследство“, ние сесрдно ќе обезбедиме висококвалитетни производи и услуги од прва класа на поголемиот дел од корисниците во медицинската и здравствената индустрија . Yongyue Medical е вашиот партнер достоен за доверба.








Hotешки производи
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати