Дома> Производи> ПЦР плочи> 96 добро ПЦР плочи> 0.1ml 96 Па pcr плоча целосно здолниште бело
0.1ml 96 Па pcr плоча целосно здолниште бело
0.1ml 96 Па pcr плоча целосно здолниште бело
0.1ml 96 Па pcr плоча целосно здолниште бело
0.1ml 96 Па pcr плоча целосно здолниште бело
0.1ml 96 Па pcr плоча целосно здолниште бело

0.1ml 96 Па pcr плоча целосно здолниште бело

Get Latest Price
Начин на плаќање:T/T
Инкотерм:FOB,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:shanghai
Атрибути на производо...

Модел бр.YPP-0.1-FSW

БрендN / A.

Поддршка за прилагодувањеОЕМ, ОДМ

CertificationIso

DisposableDisposable

Reactant StateSolid

MaterialAvailable

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces
Тип на пакет : 10pcs / pack, 50pcs / carton
96-бунар PCR плоча полна здолниште бело чисто
Опис на производот
Целосно Skirted PCR плоча во формат од 96 Па, овие PCR плочи лесно може да се намали на 16, 24, 32 или 48-партнери. Тие се исто така достапни како низок профил ПЦР плочи со 0,1 мл бунари, идеални за брзи термоцикли и како редовни профили со 0,2 ml капацитет, погоден за стандардни велосипедисти. Овие 96 добро ПЦР плочи се дизајнирани за висока ефикасност во широк спектар на апликации за ПЦР и секвенционирање. ПЦР плочката може да биде запечатена со помош на оптичкото лепило за еднократна употреба за сигурно затворање. Контактирајте со нас за да ги тестирате PCR плочите бесплатно низ целиот свет.

96-WRE PCR плоча е направена од уникатна мешавина на ултра-флексибилен и транспарентен полипропилен (ПП), спречувајќи ги ПЦР плочите да пукаат по драстични промени во температурата и нудење на наједнаков термоциклер. Листата за компатибилност е достапна на барање.
Типот на плочата е во согласност со меѓународниот стандард на СБС, а со цел да се прилагодат на ПЦР машините на различни производители, според дизајнот на здолништето, може да се подели на четири режими на дизајнирање: не-зрна ПЦР плоча, висина Skirt PCR плоча и целосна Skirted PCR плоча.

Yongyue® PCR плочите се погодни за широк спектар на PCR и QPCR апликации и особено се препорачува за тие апликации, каде што оптичкиот QPCR сигнал се добива преку дното на цевките. Благодарение на оптималниот пренос на топлина и безбедноста на примерокот, Yongyue® PCR плочите нудат одлични перформанси и вредност.


0 1ml 96 Well Pcr Plate Full Skirt White Frame White Tube0 1ml 96 Well Pcr Plate Full Skirt White Frame White Tube0 1ml 96 Well Pcr Plate Full Skirt White Frame White Tube

Преглед на компанијата


Медицинската технологија Јонгју (Куншан) копродукции, ООД е сеопфатно високо-технолошко претпријатие кое интегрира R&D, производство, продажба и услуги, фокусирајќи се на третата категорија на медицински уреди и биомедицински потрошувачки (IVD ин витро дијагностички системи). Компанијата се наоѓа во високо-технолошката зона на градот Куншан, провинцијата iangиангсу, опфаќа површина од скоро 20,000 квадратни метри и зграда од 12.000 квадратни метри.
Компанијата има целосно независен развој на производи, правење мувла, производство на делови и комплетни можности за склопување на производи; Има независен тим за истражување и развој и има независна лабораторија за микробиологија и физичка и хемиска лабораторија од 10.000 квадратни метри; Производствената работилница е изградена со 5000 квадратни метри и 100,000 работилница за прочистување на ниво е опремена со скоро 40 увезени електрични машини за обликување на инјектирање и повеќе целосно автоматизирани линии за склопување.
Компанијата го помина сертификатот за квалитет на системот ISO13485: 2016 година, а производите ја поминаа сертификацијата за ЕУ ​​ЦЕ.
Медицинската технологија Јонгју ја смета „грижата за здравјето на луѓето“ како првична намера и „подобрување на квалитетот на животот“ како своја мисија. Придржувајќи се до корпоративните основни вредности на „грижа за живот, ориентирани кон здравјето; враќајќи се на општеството, културното наследство“, ние сесрдно ќе обезбедиме висококвалитетни производи и услуги од прва класа на поголемиот дел од корисниците во медицинската и здравствената индустрија . Yongyue Medical е вашиот партнер достоен за доверба.








Hotешки производи
Дома> Производи> ПЦР плочи> 96 добро ПЦР плочи> 0.1ml 96 Па pcr плоча целосно здолниште бело
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати